Safari i Kenya

Ett land som tidigare har varit väldigt svårt att resa till för oss svenskar eftersom att det ligger så pass långt bort och det har kostat mycket och nästan varit omöjligt att ta sig dit är Kenya. Därför är det också mycket lockande för oss skandinaver då landet har så otroligt mycket att erbjuda när det kommer till kultur, natur och djurliv eftersom att det är så olika från hur det ser ut här hos oss i Sverige. 

Kenya är ett land som har väldigt många nationalparker och ett mycket rikt djurliv, därför är det ett perfekt resmål för såväl dig som vill åka ensam och se en helt annan del av vår värld men också för er som vill åka med familj och vänner för att få en otroligt härlig upplevelse som ni aldrig kommer att glömma. 

Något som ni absolut inte får missa om ni reser till Kenya är safari Masai Mara. Ni kan antingen spendera flera dagar på safarin eller enbart göra en kortare utflykt helt beroende på hur ni önskar spendera er semester och hur ni vill skapa era upplevelser. Det är alltid med respekt och full hänsyn för djur och natur som man anordnar dessa safaris och är alltså inget som påverkar negativt så att ni kan absolut åka utan skuldkänslor eller i tron om att ni inkräktar då så absolut inte är fallet. ​

Lyx eller tältliv?

Eftersom att alla har olika önskemål och behov när det kommer till hur man vill spendera sin semester så kan man alltid anpassa sin safariresa till Masai Mara och andra parker i Kenya så som man önskar. Antingen kanske på lyxigare hotell eller om ni verkligen vill uppleva djur och natur- i enklare tält. 

​Så för att läsa mer om safari, Masai Mara och resor till Kenya kan ni surfa in på reseföretaget Anderson's African Adventures hemsida www.andersons.se redan idag. ​