Seaflex till ett bra pris

Letar du efter Seaflex? Det är en kabel som är tillverkad i rostfritt stål och har en korrosionsbeständig konstruktion. Den kan anpassas till många olika typer och konfigurationer när det handlar om trådarmeringar och klarar av dragpåkänningar på upp till 200 km. Den kompakta konstruktionen är väldigt fördelaktig och deras små dimensioner gör att boxen lätt passerar genom kabel-fartygets system när man lägger ut eller tar upp kabeln.

Tykoflex AB är ett verkstadsföretag som är fokuserade på kundanpassade lösningar och flexibla produktioner och tillverkar under egna varumärken. Det handlar framför allt om kapslingar för skarvning och terminering men de har också under mer än 40 år tillverkat olika kopplingselement för rörsystem och förvaltnings anläggningar.

Seaflex av hög kvalitet

Målet är alltid att jobba så nära kunderna som möjligt och det är en filosofi som löper som en röd tråd genom hela verksamheten. De har metoder som fungerar när det gäller att smidigt och snabbt ta fram prototyper och detta är basen för en framgångsrik produktutveckling tillsammans med kunden. Förutom den egna tillverkningen finns även ett brett och djupt sortiment av olika produkter av standardtypsnitt, vilket gör att företaget med fördel kan erbjuda totallösningar vid stora projekt samt har väldigt snabba leveranser.

Tykoflex kan alltså vara ett väldigt användbart företag att anlita om du behöver köpa Seaflex eller liknande produkter eftersom det finns en väldigt stor erfarenhet och kompetens samlat under ett och samma tak. Det går väldigt enkelt att skapa helhetslösningar som både är kostnadseffektiva och löser problemet eftersom man har tillgång till helhetsbilden i dessa ofta komplexa sammanhang.

Kvalitetstänket är en integrerad och levande del av verksamheten och det har relevanta certifieringar sedan länge. De lägger också stor vikt vid miljötänket och har systematiserat sitt miljöarbete.